Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Ne aducem cu toții aminte de emisiunile lui Ernest în care demasca fidelitatea închipuită a oamenilor, din căsnicii și nu numai și în care ajuta partenerii să afle adevărul despre oamenii din viața lor. Cu toate acestea, din cauza acestor producții, Ernest a avut și de suferit, notează click.ro.

Pe internet, a fost o perioadă în care au circulat numeroase miștouri și poze haioase, toate făcute pe seama lui Ernest. Pentru cancan.ro, prezentatorul TV a povestit dacă se lasă sau nu afectat de aceste lucruri. Deschis și cu simțul umorului dezvoltat, Ernest a mărturisit că nu este deloc deranjat de spusele oamenilor care ironizează producțiile pe care le-a coordonat pe TV.Ironiile oamenilor la adresa lui Ernest nu s-au oprit, din păcate, doar în mediul online. Prezentatorul a mărturisit că a ajuns chiar să fie atacat pe stradă.

„Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute. Unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală. Le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ. Pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ.”, a spus acesta, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-ajuns-ernest-sa-fie-atacat-pe-strada-din-2343187.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava