Concert pascal
MOPAN Suceava

Smiley și Gina Pistol au dat vestea anului în showbiz: se căsătoresc! Anunțul a fost făcut chiar de cei doi, prin intermediul unui video postat pe Internet. Aceștia au povestit, cu lux de amănunte, cum a decurs cererea în căsătorie. A fost una total inedită! Micuța Josephine a avut un rol principal în poveste, potrivit click.ro.

„Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia… Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!”, a spus Gina, conform sursei citate.

Ei bine, Smiley a dezvăluit că intenționa să o ceară de soție pe Gina, chiar înainte de a deveni părinți. Cât despre inelul de logodnă, acesta a fost bine ascuns în locuința celor doi.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-cerut-o-smiley-pe-gina-de-sotie-eram-plina-2262209.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava