Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Almășan (57 de ani) și Cabral (46 de ani) dau de pământ cu pupincuriștii care distrug locul de muncă. La prima vedere par oameni care se înțeleg extraordinar de bine cu șeful lor (în majoritatea cazurilor) și nu au nimic de ascuns, afișând un zâmbet tot timpul și sunt de o politețe cum rar mai întâlnești. Nimic mai neadevărat. Se pare că și vedetele sunt „sătule” de această „specie” de români, notează click.ro.

Realizatoare TV, jurnalistă și scriitoare, Marina Almășan nu se sfiește să spună ceea ce gândește. Astfel că nu este de mirare că a abordat și subiectul celor care „așa știu să obțină ceva în viață, pupând în c*r”. Vedeta este de părere că, din păcate, trebuie să învățăm să trăim cu pupincuriștii, deoarece încă nu s-a inventat un leac pentru această specie:

„Lumea e plină de oameni care ți-ar putea oferi ceva, un anume avantaj , așa că, în calitate de pupincurist, vei găsi «de lucru» în permanență. (…)

Nu s-a inventat încă leac, impotriva pupincurismului și asta pentru că în jurul nostru continuă să existe șefi idioți, care sunt încântați să aibă subalterni asemeni lor.”, este părerea Marinei Almășan, potrivit femeide10.ro, notează click.ro.

La rândul său, și prezentatorul de televiziune și actorul Cabral Neculai Ibacka Zabana, cunoscut drept Cabral, a avut ceva de zis la adresa pupincuriștilor. El a abordat subiectul cu ceva timp în urmă: „Când e liniștea mai mare și privirile stânjenite ricoșează din om-în-om, îl auzi cum începe să turuie entuziast, lăudând grețos «luminata idee», dând din mâini și căutând privirea șefului o dată la fiecare 3 secunde… Îi știi, n-ai cum să-i ratezi”, spunea Cabral, pe cabral.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-distrug-pupincuristii-un-loc-de-munca-marina-2332465.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava