Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Almășan și-a făcut „mea culpa” în mod public, pe blogul personal, după ce, din dorința de a-i lua apărarea lui George Buhnici în scandalul recent al „vergeturilor și celulitei”, a publicat, la rândul său, un mesaj cu declarații scandaloase, criticate de către public, notează click.ro.

Marina Almășan a notat recent că „reziliază contractul cu Diavolul”, după ce în mesajul inițial susținea că își asumă să fie „avocatul Diavolului”, atunci când a decis să sară în apărarea lui George Buhnici.

Se pare că prezentatoarea TV a decis să își reconsidere declarațiile la adresa persoanelor supraponderale, după ce s-a lovit, la rândul său, de un val de critici.

Marina Almășan a ales însă să își ceară în mod public iertare, spre deosebire de jurnalist, explicând că și-a dat seama cum și unde a greșit.

„Am recitit discursul lui Buhnici și, mai mult, editorialul meu. Și abia atunci AM ÎNȚELES.”, a scris jurnalista.

Marina Almășan a dat de înțeles că și-a dorit doar să evidențieze că nu „linșajul” public ar fi soluția în astfel de cazuri, așadar a sărit în apărarea lui George Buhnici, fără să analizeze prea bine situația.

„Da, am reacționat la atacarea jurnalistului Buhnici fără a mă concentra prea mult pe spusele lui (recitindu-le, am realizat dezastrul!)! ci fiind pur și simplu revoltată că un ziarist a fost amendat pentru exercitarea dreptului la propria opinie. Am fost, așa cum am spus în acel blestemat editorial, OARECUM “avocatul diavolului” ; și iată că diavolul m-a ademenit în mlaștina sa… Regret panta dramatică pe care a luat-o un subiect pe care-l consideram minor. ”, a mai scris Marina Almășan.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marina-almasan-si-a-cerut-iertare-dupa-ce-i-a-974263.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava