Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințesa de Wales, cu siguranță, atrage toate privirile oriunde își face apariția. Cucerind publicul cu carisma și eleganța pe care o emană, Kate Middleton (41 de ani) trece cu greu neobservată. Însă, are un mic secret. Se pare că soția Prințului William (40 de ani) se „deghizează” atunci când îi lasă pe micuții ei, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), la școală, potrivit click.ro.

Kate Middleton (41 de ani) se pare că reușește să treacă neobservată atunci când îi lasă la școală pe Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), iar o sursă apropiată Prințesei de Wales a dezvăluit cum reușește să facă acest lucru. Se pare că nu apelează la stiliști, și nici nu poartă peruci sau își schimă înfățișarea, ci, Kate îmbracă doar haine sport sau lejere, își prinde părul și poartă ochelari de soare. Astea sunt simplele trucuri care o ajută să meargă la școală și să se plimbe cu copiii ei prin instituție fără prea multă agitație.

„Își prinde întotdeauna părul într-o coadă. E fie în hainele ei sport de sală, fie într-o rochie și adidași, foarte puțin machiaj, cerându-și scuze pentru că a întârziat cu copiii la școală înainte de a pleca la drum. Este viața unei mame care lucrează cu trei copii mici, doar că munca ei de zi cu zi este puțin diferită”, a dezvăluit o sursă apropiată Prințesei de Wales tabloidului britanic DailyStar.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-se-deghizeaza-kate-middleton-atunci-cand-isi-2274735.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava