Concert pascal
MOPAN Suceava

De Revelion, Kate Middleton „a plecat în lacrimi” din cauza Prințului William. Admiratorii îndrăgitului cuplu al casei regale britanice au fost șocați de povestea nefericită petrecută în de Anul Nou, notează click.ro.

Kate și William formează un cuplu solid de multă vreme, dar trecutul lor a adus destule turbulențe. În urmă cu mulți ani, Prințesa de Wales a fost lăsată „în lacrimi”, de William care se răzgândise să își petreacă Revelionul cu familia Middleton. Expertul regal Katie Nicholl spune că fiul regelui Charles și-a informat iubita de atunci că planurile s-au schimbat doar cu câteva zile înainte de Revelion, după ce a fost îndemnat de părinții lui să nu grăbească cu relația lor.

Kate Middleton și William s-au despărțit pentru scurt timp după ce acesta a confirmat că va petrece noul an cu familia sa la Sandringham, scrie okmagazine.

Episodul s-a petrecut în iarna din 2006. Cei doi s-au despărțit apoi pentru câteva luni în 2007, Kate fiind fotografiată la o petrecere cu sora sa mai mică, Pippa, și prietenii lor. Dar la câteva luni de la despărțirea din 2007, Prințul William a reluat legătura și de atunci au fost nedespărțiți. Kate a recunoscut mai târziu că „nu a fost foarte fericită” de ruptură, dar asta a dovedit că relația lor va dura, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/de-ce-a-plans-kate-middleton-de-revelion-printul-2231975.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava