Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai interesante şi populare competiţii care reuneşte laolaltă sportivi din patru generaţii, competiţie denumită de altfel „Cupa Generaţiilor” a ajuns la cea de-a treia ediţie. La Ştirbăţ, comuna Udeşti, în organizarea comunităţii locale cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava s-au adunat mai multe familii din Anglia, Bucureşti, Braşov, Arad, Neagra Şarului şi Udeşti. Au fost prezente în întrecerile de şah, table, tenis, volei şi jocuri populare distractive familiile Rădulescu, Jâduc, Miu, Tudor, Ardelean şi Juduc, fiecare dintre având între şapte şi nouă membri, nepoţi, copii, părinţi şi bunici, în total peste 40 de persoane.

Toate duelurile sportive au fost gustate de cei prezenţi şi „condimentate” cu râsete şi voie bună. Cea mai în vârstă concurentă a fost Didina Ciuhodaru, de 87 de ani, bunica reuşind vitejeşte şi fără sprijin să încheie cursa echilibristică de alergare cu lingura şi oul aferent. Cei mai tineri care au contribuit şi ei din plin, mai ales în concursul de tras cu frânghia, au fost Matei Ungureanu, de un an şi Veronica Vasile şi Tudor Miu de 4 şi respectiv 7 ani.

Toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, cupe, medalii şi tricouri. La finalul concursul a urmat „repriza a III-a” în care fumul s-a înălţat liniştit deasupra gratarului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava