• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În zilele de 24 și 25 septembrie, pe terenul Bazei Sportive „Atletic Club” din Constanța se va desfășura editia a II-a din acest an, a „Cupei Constructorului” la minifotbal.

Organizatori sunt Asociația Black Sea Equilibrium în parteneriat cu VDT Construct şi Edimar Atletic Club.

La acesta editie va participa in premiera si o echipa din afara Dobrogei : Interconti Avastar Suceava, o formatie extrem de redutabila.

„Vrem sa crestem competitia de la editie la editie. Interconti Avastar Suceava este oe chipa foarte buna si poate chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului”, a declarat Vasile Ivan manager VDT Construct.

In afara de Interconti Avastar Suceava au mai confirmat pana acum prezenta VDT Construct, CERT Construct, Plasty Prod, Epirotiki (castigatoarea primei editii), ENG Construct, Policolor, ARPROEX Construct,Smart Design, Fier Oţel Constructsi RCS-RDS Constanta.

„Cupa Constructorului” va fi o ultimă repetiție pentru ediția a VI-a a Cupei Firmelor la minifotbal – Regiunea Dobrogea, turneu care va debuta in luna octombrie cu 16 echipe la start.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava