Concert pascal
MOPAN Suceava

Cutremur în media din România! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, au anunțat că nu mai doresc să continue și sezonul următor! Potrivit acestora, sunt prea obosiți pentru a mai merge înainte în acest proiect, așa că Antena 1 trebuie să găsească înlocuitori cât mai rapid posibil, informează click.ro.

Potrivit celor de la a1.ro, Mihai Ioniță, CEO Antena Group, deja a oferit o declarație despre acest subiect surprinzător.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Deocamdată, nu se știe cine îi va înlocui pe cei trei, iar fanii emisiunii pot urmări ultimele episoade din sezonul 12 la televizor, marea finală urmând să aibă loc chiar pe 18 octombrie! Filmările pentru noul sezon ar fi trebuit să înceapă chiar în această lună, iar producătorii vor trebui să găsească rapid un nou juriu.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/cutremur-la-antena-1-scarlatescu-bontea-si-2307847.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava