Concert pascal
MOPAN Suceava

John Lennon, unul din fondatorii trupei The Beatles, ar fi avut astăzi vârsta de 83 de ani. Pe 8 decembrie 1980, vedeta rock îşi dădea ultima suflare. A fost împuşcat mortal în timp ce se întorcea în apartamentul său din New York, cu soţia sa. A lăsat în urmă doi fii, Sean și Julian, care au urmat cariera artistică a celebrului lor tată, notează click.ro.

Legendarul membru al trupei Beatles, a avut o viaţă marcată de două relaţii: cea cu Cynthia şi cea cu Yoko Ono, fiecare dăruindu-i câte un fiu, însă, se pare că John Lennon a avut câteva cuvinte dureroase despre aceștia. Întrebat într-un interviu Playboy despre copiii lui, vedeta rock a avut la acea vreme un răspuns care a trasat o diferenţă clară între fii.

„90% dintre oamenii de pe planeta asta, mai ales cei din cultura occidentală, s-au născut dintr-o sticlă de whiskey într-o seară de sâmbătă, când nu exista nici cea mai mică intenţie de a face un copil. Deci 90% dintre noi suntem nişte accidente. Julian se încadrează în această majoritate, asemenea mie şi aproape tuturora. Sean, în schimb, este un copil planificat, dar asta nu înseamnă că pe Julian îl iubesc mai puţin”, a declarat atunci John, relatează Adevărul.ro.

Această diferență între cei doi copii ai săi s-a văzut și ulterior în testament, când John i-a lăsat toată averea lui Yoko Ono şi fiului Sean, iar Julien a fost exclus. Ceea ce l-a forţat pe cel din urmă la o bătălie în instanţă cu Yoko pentru o parte din moştenirea tatălui, un proces în urma căruia i s-a dat o sumă de bani nedezvăluită.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cuvintele-dureroase-ale-lui-john-lennon-despre-fii-2307128.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava