Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Pavel și iubita sa, Ana Maria Pop, s-au afișat împreună la festivalul Saga, iar cei doi au arătat superb împreună. Prezentatorul Survivor a publicat două imagini pe social-media, într-o ipostază extrem de tandră alături de parteneră, așa cum fanii nu i-au mai văzut niciodată, scrie click.ro.

Vedeta PRO TV și-a făcut apariția la festivalul Saga, însoțit de superba sa iubită, alături de care formează un cuplu de-a dreptul minunat. Dan Pavel și Ana Maria Pop au făcut furori la cel mai mare eveniment muzical din Capitală.

Dan Pavel și frumoasa Ana Maria Pop trăiesc o poveste de dragoste care a început acum câteva luni, înainte ca prezentatorul să plece în Republica Dominicană pentru filmarea emisiunii Survivor.

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Tânăra a fost delegată pentru un proiect în Bruxelles, care din păcate nu a mai avut loc. Ana Maria a revenit în România și a luat câteva cursuri de actorie și dezvoltare personală, care au ajutat-o să-și recapete focusul.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-pavel-si-iubita-sa-au-facut-furori-la-637482.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava