Concert pascal
MOPAN Suceava

Elena Merișoreanu și soțul său, Viorel Croitoru, sunt împreună de aproape 50 de ani, iar relația lor nu a fost una tocmai ușoară. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară nu ar schimba nimic și mărturisește că daca ar da timpul înapoi, s-ar căsători cu același bărbat. Elena Merișoreanu are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, care a avut tot timpul grijă să nu le lipsească nimic și, așa cum spunem noi, românii, „a ținut casa”. Totuși, bărbatul nu a fost ușă de biserică și, la un moment dat, a călcat strâmb. Cântăreața a aflat că partenerul său de viață o înșeală și a purtat o discuție cu amanta, potrivit click.ro.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici. Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/care-este-secretul-casniciei-elenei-merisoreanu-637479.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava