Concert pascal
MOPAN Suceava

Greu încercată de viață, Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, a mai primit o lovitură. Iubitul ei a murit în urma unui accident petrecut în casă. Solista este la pământ și a ales să-și strige durerea și pe Facebook, acolo unde postează poze, amintiri și mesaje, notează click.ro.

Click! a anunțat, duminică seara, tragedia din viața Danei Coteanu. Daniel Burlacu, iubitul ei, fost campion mondial la kempo, tată a trei băieți, a încetat din viață la vârsta de 49 de ani. Bărbatul ar fi căzut de pe o scară la Hanul Artiștilor, locul în care locuia Marijuana, și s-a lovit la cap, murind pe loc.

Solista a avut și o primă reacție pe pagina de Facebook, acolo unde mesajele nu contenesc să curgă. „Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim”, a scris solista. „Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume”, a mai scris Dana.

Prietenii Danei și ai lui Daniel au anunțat și când va avea loc înmormântarea: „Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață. Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul de pe Facebook, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-marijuana-mesaj-sfasietor-dupa-moartea-412497.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava