Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Nălbaru formează în prezent o familie frumoasă alături de Dragoș Bucur, și împreună cresc, așa cum pot și știu mai bine, cei 3 copii pe care îi au împreună. În trecut însă, înainte de a-și clădi un cămin alături de juratul de la „Românii au talent”, artista s-a iubit cu un artist extrem de cunoscut, notează click.ro.

În urmă cu ceva vreme, fosta solistă a trupei Hi-Q mărturisea că relația ei cu Cătălin Goia nu ar fi continuat din cauza lipsei comunicării. A precizat, totuși, că motivele pentru care a prelungit această relație vreme de 6 ani de zile au fost mai multe, fără a intra însă în alte detalii.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-nalbaru-despre-despartirea-de-barbatul-pe-2339642.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava