Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoș Bucur a vorbit, recent, într-un podcast despre religia lui. El a rămas creștin-ortodox. Declarațiile lui au venit acum, după câteva luni de când Dana Nălbaru a ales să împărtășească aspecte intime din viața sa într-un interviu cu Mihai Morar. Atunci artista mărturisise că s-a pocăit, notează click.ro.

„Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa, mie mi se pare că este un soi de propagandă foarte bine coordonată. Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu. Dintr-odată vine cineva și spune: „Cum?! E un moșulică cu barbă albă?!”. Adică… cum s-a ajuns la chestia asta? (…) Tu știi că eu am căzut în capcana asta? Eu am fost de partea celor care vânau, la un moment dat, toate greșelile reprezentanților credinței. Nu în mod public, dar mi-am dat seama că aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință”, a declarat Dragoș Bucur, în podcastul „Acasă la Măruță”, scrie viva.ro.

„Religia e una, credința e alta. Am cunoscut oameni care datorită credinței fac niște lucruri care te fac pe tine, om normal, să-ți pară rău că nu le faci și tu. Adică niște modele extraordinare”, a mai spus Dragoș.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/dragos-bucur-dezvaluiri-despre-religie-dupa-ce-2323826.html

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre religie după ce Dana Nălbaru s-a pocăit: „Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa!”, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava