Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Dana Roba a fost snopită în bătaie, în urmă cu câteva săptămâni, de către Daniel Balaciu, bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe! După cele petrecute, bărbatul a ajuns după gratii, iar șatena a fost transportată atunci de urgență la spital, pentru a fi operată pe creier. Contactată de Click!, aceasta a mărturisit că în fiecare miercuri, primește apeluri cu număr necunoscut, din pușcărie, de la bărbatul care a desfigurat-o cu bătaia.

Dana Roba este terorizată de bărbatul care a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge! Contactată de Click!, aceasta a povestit mai multe:

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat, Dana Roba, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-roba-terorizata-din-puscarie-de-sotul-2288698.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava