Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Onoriu este de nerecunoscut după ce a agonizat 55 de zile la Terapie Intensivă, în comă indusă, la Spitalul Floreasca. Pilotul a publicat prima poză cu el de la ieșirea din spital. Este slăbit, tras la față și încărunțit înainte de vreme, notează click.ro.

Daniel Onoriu a ajuns 8 martie, acasă, în sânul familiei, după ce a agonizat timp de 55 de zile, în comă indusă, pe un pat de la Terapie Intensivă de la Spitlaul Floreasca. Pilotul se află, în prezent, în recuperare acasă, sub observația atentă a medicilor.

În fotografia publicată pe pagina lui de socializare, pilotul de raliu arată foarte slăbit și abia se mai ține pe picioare. Face, însă, progrese vizibile și caută un kinetoterapeut. Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă și 105 de zile a petrecut, în total, pe patul de spital, luptând pentru propria viață.

Pilotul a fost victima unui malpraxis la o clinică din Turcia unde a mers să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daniel-onoriu-e-de-nerecunoscut-dupa-55-de-zile-413282.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava