Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Radcliffe s-a apucat de sport după ce a renunţat la consumul de băuturi alcoolice şi spune că nu a mai căzut în ispita de a bea tării de trei ani, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 26 de ani a renunţat la alcool în 2011, după ce a terminat de filmat pentru ‘Hatty Potter and the Deathly Hallows Part 2’, pentru că situaţia îi scăpa de sub control. Starul a mărturisit că sportul l-a ajutat foarte mult în această luptă.

“La fel cum e în majoritatea cazurilor, când te laşi de ceva şi de apuci de un alt lucru, eu m-am apucat de sport.”, a spus Daniel, potrivit sursei citate.

Actorul a recunoscut că obişnuia să consume băuturi alcoolice în mod exagerat şi, atunci când ieşea undeva, prietenii erau nevoiţi de cele mai multe ori să-l care acasă. “Nu vă pot spune cum sunt atunci când mă aflu sub influenţa alcoolului, pentru că nu îmi amintesc. Probabil că sunt grozav – cât sunt conştient. Dar apoi, prietenii trebuie să aibă grijă de mine şi, cel mai important, nu vreau să mă mai trezesc cu 20 de mesaje pe telefon, mesaje de genul ‘Unde eşti? Omule, eşti bine?’. Mă schimb atunci când mă îmbăt. Sunt unul dintre acei oameni care se transformă.”, a povestit starul pentru The Telegraph.

Deşi încă îi place să petreacă timp cu prietenii în pub-uri, Daniel, care nu a mai consumat băuturi alcoolice de trei ani, pleacă dacă prietenii lui încep să se îmbete. El a mai spus: “Merg în pub-uri – stau puţin, dar când văd că prietenii se îmbată plec. Acum mă simt mult mai stabil din punct de vedere mental, făcând ceea ce îmi place. Mai confortabil, mai bine spus, fiind persoana care pur şi simplu se bucură de compania prietenilor. Sau care se bucură să vizioneze emsiuni de cultură generală. Mă simt mult mai bine făcând lucruri care în urmă cu trei ani mi se păreau plictisitoare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava