• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

David Beckham se gândeşte serios să se întoarcă la fotbal, după numai un an de când a anunţat că se retrage din acest joc, informează contactmusic.com. Starul care a jucat pentru Anglia, Manchester United şi L.A. Glaxy s-a retras din fotbal în mai 2013, dar acum se gândeşte să revină. El a spus, potrivit sursei citate: “Acum, mă duc să urmăresc un meci de baschet şi când îi văd pe aceşti sportivi jucând cum pot ei mai bine, dând tot ce au mai bun, îmi vine şi mie să mă întorc pe teren şi încep să mă gândesc: ‘Aş putea juca din nou? M-aş putea întoarce?’”

Anterior, Beckham a vorbit despre retragerea sa din fotbal şi a spus că a fost “cea mai grea decizie” pe care a trebuit să o ia vreodată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava