Comenzi MOPAN Suceava

Marți seara, la ora 21:26, polițiștii rădăuțeni au fost sesizați cu privire la o tamponare în care au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre șoferi este în stare de ebrietate.

Deplasați pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea din Rădăuți, polițiștii au fost informați de un localnic că în timp ce se afla în locuință, iar autoturismul său era parcat în fața casei, la un moment dat a auzit un zgomot, moment în care a ieșit să vadă ce s-a întâmplat.

Când a ieșit în stradă, bărbatul a văzut că mașina sa a fost avariată, iar pe banda din dreapta era oprit un autoturism de la volanul căreia a coborât un bărbat care era în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care a apelat SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție.

Având în vedere că șoferul care a accidentat mașina parcată emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemiei de 1,88 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava