Concert pascal
MOPAN Suceava

Deja a trecut ceva vreme de când Gina Pistol a surprins fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” cu anunțul retragerii ei din show. Între timp, vedeta de televiziune și-a întemeiat o familie fericită alături de soțul ei, Smiley, cât și de fiica sa, Josephine. Iar pentru cei cărora încă le este dor de Gina Pistol, pe ecranul de televiziune, podcast-ul lui Mihai Morar vine cu mai multe detalii despre plecarea ei, potrivit click.ro.

Mona Segall, femeia care a reușit să aducă pe ecranele din casele noastre emisiuni precum „Dansez pentru tine”, sau chiar „America Express”, a fost invitata lui Mihai Morar și a vorbit despre plecarea Ginei Pistol de la „Chefi la Cuțite”.

Vorbind despre cantitatea masivă de muncă a Ginei Pistol în cadrul emisiunii, Mona Segall a declarat, potrivit sursei citate, că „munca Ginei înseamnă că stă de la 10 dimineața, până la 2 noaptea”. Ea a recunoscut că nu i-a fost ușor să afle decizia Ginei, iar întrebată de Mihai Morar dacă a încercat să o facă să se răzgândească, Mona Segall a spus că „am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când iau o asemenea hotărâre, de care depinde viața și familia.”

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-a-ales-gina-pistol-sa-renunte-la-rolul-de-2271443.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava