Concert pascal
MOPAN Suceava

Multe curiozități roiesc în jurul vieții și identității iubitului Monicăi Gabor, milionarul chinez cu care românca își împarte viața de mai bine de 10 ani. S-au aflat, totuși, câteva informații despre viața lui Mr. Pink, notează click.ro. Care a fost, de fapt, motivul pentru care bărbatul este aproape inexistent pe Wikkipedia, și cum a promovat acesta budismul prin meldoii rock și hip-hop.

Pe numele său real Ji Xiang Lhamo, iubitul Monicăi are o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film. Ce s-a aflat despre încercările sale de a promova budismul și cum a ajuns să-și clădească un adevărat imperiu.

Despre viața lui Ji Xiang Lhamo au ieșit la iveală câteva detalii. Bărbatul s-a născut pe data de 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, provenind dintr-o familie religioasă. În anii adolescenței sale devenise deja călugăr și purta numele Lhamo (Zeitate), potrivit sursei citate.

Mr. Pink și-a înființat propriul cult la scurt timp finalizarea studiilor, urmând ca în anul 2006 să șocheze prin lansarea unor melodii rock și hip-hop, care să-l ajute să promoveze cultul său religios.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu susține că faima și zvonurile care roiesc în jurul lui Mr. Pink nu sunt deloc importante, punând preț pe înțelegerea dintre ei și modul în care decurge relația.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-a-ascuns-mr-pink-faptul-ca-a-fost-calugar-2330837.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava