Concert pascal
MOPAN Suceava

Sfâșietoarea poveste de dragoste în care au fost implicați actorii Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță rămâne una dintre cele mai frumoase dovezi de iubire. De la început și până la final, întreaga lor relație a fost demnă de un film. Din păcate, ca în multe pelicule, totul s-a terminat tragic, notează click.ro.

Pe lângă cariera fabuloasă, Mitică Popescu a avut și o poveste de dragoste incredibilă. Regretatul artist și actrița Leopoldina Bălănuță au fost căsătoriți timp de 21 ani. Actorul care a interpretat persoanaje celebre, precum comisarul Munteanu (“Trenul de aur” – 1986) sau de Cocoșilă (“Moromeții” – 1987), și-a cunoscut târziu în viață marea iubire.

Pe 2 iunie 1977, Mitică Popescu, atunci la vârsta de 40 de ani, și Leopoldina Bălănuță, 42 de ani, s-au căsătorit. Este interesant faptul că cei doi nu au dorit să se căsătorească în biserică, fiind jenați de vârstele lor. Astfel, tatăl actriței a fost cel care i-a cununat religios, câteva luni mai târziu, în noaptea de Revelion, potrivit sursei citate.

Pe 3 ianuarie 2023, Actorul Mitică Popescu, în vârstă de 86 de ani, a încetat din viaţă, conform reprezentanților Spitalului Elias din Capitală. Actorul era internat din luna decembrie la Spitalul Elias. El avea afecțiuni cardiace.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-si-a-pierdut-mitica-popescu-marea-iubire-te-2232077.html

Sursa foto: Agerpres

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava