Concert pascal
MOPAN Suceava

Iuliana Marciuc a trăit o intensă poveste de dragoste cu Remus Posea, bărbatul pe care l-a iubit înainte de Adrian Enache. Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Iuliana Marciuc a dezvăluit în exclusivitate moartea fostului soț.

Vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Remus Posea în anul 1992, și au avut o căsnicie care a durat 10 ani. Au divorțat în anul 2002, când Iuliana Marciuc începuse să se simtă atrasă de actualul partener. După divorț, Iuliana Marciuc și fostul soț au reluat legătura după ani buni, vedeta fiind prezentă și la înmormântarea lui.

Vedeta a deschis cutia Pandorei în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Iuliana Marciuc a dat vestea morții fostului soț și a vorbit despre relația lor din ultimii ani. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a putut relua legătura cu fostul soț abia atunci când ambii și-au vindecat rănile de după despărțire.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-a-tinut-iuliana-marciuc-secreta-moartea-2335615.html

De ce a ținut Iuliana Marciuc secretă moartea fostului soț. N-a spus nimic timp de 2 ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava