Concert pascal
MOPAN Suceava

Iuliana Marciuc (54 de ani) este manager de proiect la ediţia din acest an a selecţiei naţionale a concursului Eurovision. Ea nu e deloc străină de acest concurs, fiind de trei ori până acum şefa delegaţiei României. Anul acesta, finala competiţiei are loc pe 14 mai, la Torino, iar România va desemna în martie cine ne va reprezenta. Vedeta TVR a vorbit cu reporterii Click! într-un interviu exclusiv despre Eurovision, călătorii, pandemie, dar şi despre David, fiul ei şi al lui Adrian Enache.

Cum este ediţia din acest an şi când are loc finala competiţiei Eurovision? 

Iuliana Marciuc: Am experienţa multor proiecte realizate în TVR, inclusiv Eurovision, şi de fiecare dată am tras linie la final. Sunt încrezătoare că revenirea la sistemul de alegere a reprezentantului României prin selecţie naţională ne poate aduce rezultate mai bune în concurs şi vă invit să urmăriţi show-ul de sâmbătă, 5 martie, şi să votaţi piesele preferate.

În paralel cu ediţia din acest an a selecţiei naţionale a concursului Eurovision, cu ce te mai ocupi?

După alegerea reprezentantului României urmează perioada de pregătire a show-ului din etapa internaţională, iar în paralel, pregătirile pentru un nou sezon „Destine ca-n filme” de pe TVR 2. Se alătură în acest sezon comunităţii destinelor ca-n filme şi străini, care au ales să trăiască în România şi pentru care ţara noastră le-a devenit casă primitoare.

Ce te-a deranjat cel mai mult de când a venit pandemia?

Răutatea oamenilor a ieșit parcă mai mult la lumină, toleranța a început să dispară și parcă nu mai știm să ascultăm păreri diferite, să recunoaștem că nimeni nu deține adevărul absolut, mai ales în ceea ce privește pandemia despre care vom afla doar peste ani…

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iuliana-marciuc-rautatea-oamenilor-a-iesit-mai-411569.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava