Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Bălan (42 de ani) are o căsnicie frumoasă, de unsprezece ani, cu soțul său, Gabriel, cu care are și trei copilași. Cei doi sunt mereu împreună și se susțin reciproc din orice punct de vedere. Contactată de Click!, fosta solistă a trupei Impact ne-a mărturisit că nu poate să țină postul Paștelui, deoarece nu poate să se înfrâneze de la plăcerile trupești.

Postul Paștelui a început așa că credincioșii, în această perioadă, trebuie să renunțe la unele pofte culinare cum ar fi carnea, ouăle, laptele, ciocolată precum și la plăcerile trupești. Totul pentru ca sufletul și trupul lor să se purifice.

„La noi în familie și așa e cu cântec că este dificil cu trei copii să mai ai și viață intimă. Așa că dacă mai ținem și post îndelungat iese cu scântei, dar apreciez mult oamenii care țin post, e o dovadă de auto-control și disciplină interioară, ambiție și respect pentru sine. Nu mi-ar strica post pe partea de mâncare să slăbesc și cele opt kilograme rămase”, a spus Cristina Bălan pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-nu-poate-tine-post-cristina-balan-artista-2348478.html

De ce nu poate ține post Cristina Bălan? Artista nu se poate abține de la relațiile intime cu soțul său, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava