• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începând cu data de 1 februarie, conducerea Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava va pune în practică un nou Plan de îngrijiri. Managerul Vasile Rîmbu a afirmat că Planul vizează creșterea calității îngrijirilor medicale, dezvoltarea abilităților profesionale ale personalului medical mediu și auxiliar și implicit creșterea siguranței pacientului, responsabilizarea asistentului medical și evidențierea tuturor îngrijirilor efectuate. El a explicat că Planul de îngrijiri a fost conceput cu ajutorul întregului colectiv de asistente și va fi aplicat în toate secțiile pentru fiecare pacient. Managerul a mai spus că asistenta șefă va avea un ajutor de nădejde în tutorele de îngrijiri, respectiv o altă asistentă din secție care va urmări modul de implementare a Planului. Vasile Rîmbu a menționat că auditarea se va realiza lunar pentru ca eventualele neajunsuri să fie remediate în timp util.

De la 1 februarie, un nou Plan de îngrijiri la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava