• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ellie White (31 de ani) a luat o hotărâre radicală. Ea vrea să revină pe scenă la doar o lună după ce a născut. Artista va susține un concert în weekend, pe Valea Prahovei și a declarat că este extrem de fericită să își revadă fanii după trei luni de pauză, conform click.ro.

Ellie White a adus pe lume la sfârșitul lunii mai o fetiță pe nume Alexis Maria. Solista mai are un băiețel alături de Doru Tinca, Mihai, care are doi ani și jumătate, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/decizia-soc-pe-care-luat-o-ellie-white-la-o-luna-dupa-ce-nascut

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava