• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ellie White s-a externat miercuri, la trei zile după ce a adus pe lume o fetiţă la o maternitate privată din Bucureşti. Artista a ajuns cu micuţa Alexis Maria acasă, în camera nou-amenajată, iar băieţelul lui Ellie a făcut cunoştinţă cu surioara lui, conform click.ro.

Spre bucuria lui Ellie, Mihai, în vârstă de doi ani şi jumătate, a reacţionat cât se poate de bine. Deşi solistei în era teamă că băiatul va fi gelos, el a fost bucuros să o vadă pe micuţă. Ba chiar, el a sărutat-o şi a mângâiat-o, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ellie-white-si-dus-fetita-acasa-cum-reactionat-baiatul-solistei-cand-si-vazut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava