Comenzi MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, s-a aflat vineri alături de reprezentanții Asociației OvidiuRo la Spitalul Județean Suceava pentru a susține proiectul „Punguța cu două cărți”. „Punguța cu două cărți” este un alt proiect al Asociației OvidiuRo, aflat la a treia ediție, acesta încurajând lectura începând de la naștere. 20.000 de „punguțe” vor ajunge la copiii din mediile defavorizate, obiectivul fiind ca aceștia să beneficieze de stimulare cognitivă încă de la vârste fragede. ”Pentru a susține și acest demers, am efectuat tot vineri alături de membrii asociației o vizită la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, la maternitate, la secția de pediatrie, dar şi la secţia de boli infecţioase”, a spus Gheorghiu.

Preşedintele Asociaţiei OvidiuRO, Maria Gheorghiu, a precizat că a revenit cu drag la Suceava, pentru a încuraja lectura în familie şi în grădiniţe: „Le-am oferit copiilor şi părinţilor din spital cărţi pentru a încuraja lectura şi ne bucurăm că am fost primiţi cu drag şi că am văzut zâmbete pe feţele copiilor şi părinţilor”.

Doamna doctor Monica Terteliu, șefa secţiei de boli infecţioase din cadrul Spitalului Județean Suceava, a apreciat activitatea întreprinsă, menţionând că aceasta reprezintă o parte a educaţiei: „Educaţia începe de mic, indiferent de locul în care le afli, fie că suntem la spital, fie că suntem acasă, întotdeauna o poveste este binevenită şi asigură un confort psihic unui copil”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava