Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat, astăzi, că deputatul PSD Gheorghe Șoldan întreaga comunitate a județului Suceava, afirmând că este printre cele mai nevoiașe comunități din țară și că sucevenii nu au unde munci. Bogdan Gheorghiu a spus că norocul României este că deputatul Gheorghe Șoldan nu a fost evaluat la recent efectuatele testări PISA, dar și că este evident că parlamentarul social democrat,  deși vede, aude, nu înțelege absolut nimic.

„Dacă până acum puteam spune că citeam cu uimire și indignare atacurile imberbe ale tânărului Șoldan la adresa președintelui Gheorghe Flutur, aceasta ultimă ieșire efectiv m-a dezgustat prin amalgamul de minciuni și denigrări greu de digerat de către orice om decent.

În primul rând, dorind să-l atace pe domnul Flutur, deputatul Șoldan jignește întreaga comunitate a județului Suceava, afirmând că este printre cele mai nevoiașe comunități din țară și că sucevenii nu au unde munci. Evident știm cu toții că, dimpotrivă, există o criza acută de forță de muncă la noi în județ datorată numărului mare de pensiuni și alte afaceri turistice deschise în ultimii ani în Bucovina din ce în ce mai vizitată. Chiar în Cajvana, localitatea de baștină a deputatului Gheorghe Șoldan, oamenii de afaceri au deschis sere care vând căpșune și alte produse naturale și principala lor problemă e tocmai lipsa forței de muncă. Cum se împacă asta cu afirmația imaturului deputat căjvănean cum că sucevenii nu au unde munci? Cum crede acesta că vor reacționa mândrii bucovineni când citesc că Șoldan îi numește cei mai nevoiași din țară crezând ca așa îl denigrează pe Gheorghe Flutur? Dar denigrarea județului de către junele deputat căjvănean nu se oprește aici: administrații județene din toată țara și mai ales din Moldova privesc cu o invidie admirativă multitudinea de realizări din Suceava, de la Fălticeni, cu modernizarea bazei nautice, continuând cu muzeul din Siret, aeroportul care va instala în curând un sistem pentru aterizarea pe timp de ceață pe care îl mai are doar Otopeniul în tara, noul elicopter SMURD al spitalului, gazul metan de la Vatra Dornei și aici am enumerat doar câteva lucruri punctate ieri și astăzi de către administrația suceveană, pe lângă multe altele pe care sucevenii le cunosc. În acest context, deputatul care ar trebui să fie de Suceava, Șoldan, spune că Gheorghe Flutur nu a făcut nimic în 20 de ani de guvernare județeană”, a spus deputatul PNL de Suceava. El i-a amintit lui Gheorghe Șoldan că PSD a înglodat în datorii județul Suceava cu proiectul „Utilități și Mediu”, proiect care nu a adus gaz în localitățile plătitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava