Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi s-a arătat deranjată de afirmația făcută de deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan cum că deputatul George Șoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean ”minimizează aportul major și semnificativ” al șefului administrației județene, Gheorghe Flutur,  în “atragerea de proiecte importante pentru județ”. Aceasta  a remis presei un conunicat pe care îl redăm integral în continuare.

”Am citit comunicatul de presă al deputatului Ioan Balan, supărat din cale afară pe colegul meu, deputatul Gheorghe Șoldan, pentru că “minimizează aportul major și semnificativ” al dlui Gheorghe Flutur în “atragerea de proiecte importante pentru județ”. Dle Balan, să știți că suntem foarte mulți care “minimizăm” acest aport și o să vă convingeți de acest lucru în câteva luni. De altfel, știți deja asta. O vedeți în sondaje, în comentariile de pe social media, în reacțiile oamenilor. Și vă e frică.  Încep să vă plece primarii, iar lista locurilor în Parlament să devină tot mai mică.

Și e normal, înțeleg, ca fiecare parlamentar PNL să-i arate dlui Flutur cât de apăsat poate să-i apere orgoliul în comunicate de presă.  Frustrarea pleacă de la faptul că Gheorghe al nostru, Șoldan, vorbește tot mai mult de Autostrada A7, venind cu promisiuni certe de la premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că în acest an vor începe lucrările.  În timp ce Gheorghe al vostru, Flutur, de ani de zile tot plimbă desene și schițe prin fața jurnaliștilor. Și cu autostrada, dar și cu șoselele de centură.  Până la urmă, Autostrada Moldovei a prins viață –  peste 305 kilometri sunt în mod oficial în construcție – în timpul ministrului PSD Sorin Grindeanu și al guvernării PSD. Dincolo de orgoliile politice, sucevenii vor să vadă odată autostrada construită. Să meargă cu mașinile pe ea. Să circule mai repede și mai în siguranță.

Să nu mai fim pe primul loc pe țară la numărul de morți în accidente rutiere. Acesta este și motivul pentru care fac naveta cu trenul de fiecare dată când plec sau vin de la Parlament. Dle Ioan Balan, mi-a plăcut citatul din comunicatul dumneavoastră cu faptul că “și albina și musca zboară. Unde se așază face diferența”. Perfect adevărat. Deocamdată, cum suntem județul cu aproape cele mai mici salarii din Moldova, cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, cu multe drumuri județene distruse, cu un aeroport fără curse și un container la plecare, nu prea i-ați oferit nici albinei prea multe opțiuni de a se așeza. Și pentru asta, dle Balan, poate că e timpul să mai zboare și fluturele! Și promitem că noi chiar îi facem autostradă să se așeze!”       

Deputatul Mirela Elena Adomnicăi: ”Foarte mulți suceveni “minimizează aportul major și semnificativ” al dlui Gheorghe Flutur. Le permiteți așa ceva, dle Balan?”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava