Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul competiţional 2016-2017 al Campionatului Naţional de Handbal masculine pentru juniori III, seria A, începe cu derbiul local din echipele LPS Suceava şi CSU Suceava. Echipa LPS Suceava este pregătită de Iulian Dugan, iar CSU Suceava, de Vasile Boca, confruntarea directă urmând să aibă loc duminică 18 septembrie de la ora 10.00 în sala LPS.

În perioada de pauză, micii jucători universitari au reușit să parcurgă o perioadă de pregătire centralizată la mare, în perioada 5-12 august. Echipa pregătită de Vasile Boca la clubul universitar este formată din jucători născuţi în anii 2002 și 2003, dar și câţiva juniori IV, născuţi în anul 2004.

„Avem o generaţie cu care am început mai târziu handbalul, de prin clasa a V-a, dar în care avem sportivi talentaţi. Am reușit să facem un cantonament la mare, dar din păcate ne e mai greu să-i aducem pe toţi la antrenament, deoarece sunt de la mai multe școli din oraș și au programe diferite. Meciul cu LPS va fi cu siguranţă unul destul de echilibrat, deoarece din câte știu suntem de valori apropiate. Sper ca jucătorii noștri să fie în formă și să concentreze la meci, pentru a putea spera la un rezultat pozitiv. În acest an ne-am propus la juniori III să ieșim din grupă și astfel să ne calificăm cel puţin la primul turneu semifinal”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Vasile Boca.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava va evolua în acest sezon și-n competiţia rezervată juniorilor IV, acolo unde are o generaţie de excepţie ce se va bate la medalie și care acum doi ani a câștigat titlul de vicecampioană a României la minihandbal. Din păcate, campionatul la juniori IV va începe abia în luna februarie a anului viitor și de aceea, antrenorul Vasile Boca va folosi cei mai buni dintre jucători la juniori III, iar în plus va încerca să participe la cât mai multe cupe și turnee de pregătire.

Sursă foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava