Concert pascal
MOPAN Suceava

În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic, prevenirii şi combaterea conducerii vehiculelor pe drumurile publice sub influența alcoolului sau altor substanțe, în perioada 08/09.07.2023 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, cu spijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Suceava și a Secțiilor de Poliție Rurală Șcheia, Adâncata și Dărmănești au desfășurat activități de verificare și control. Au fost testați cu aparatale etilotest și drugtest 129 de participanți la trafic și s-au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.320 lei.  Au fost reținute 7 permise de conducere și s-au ridicat 20 de certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate și două infracțiuni rutiere în flagrant.

Astfel, la data de 08.07.2023, ora 1913, un bărbat de 35 de ani din mun. Suceava a condus autoturismul pe strada Vasile Pârvan din mun. Suceava având o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, prev. de art. 336 alin.1 C.p.

La data de 09.07.2023, ora 0152, un bărbat de 51 de ani din mun. Suceava a condus autoturismul pe b-dul 1 Decembrie 1918 din mun. Suceava având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, și în acest caz fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, prev. de art. 336 alin.1 C.p.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava