Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 8 iulie orele 16.10, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Volovăţ a efectuat semnal regulamentar de oprire folosind semnalele acustice şi luminoase din dotarea autospecialei de poliție, unei autoutilitare care se deplasa pe DJ 209K Volovăţ din comuna Volovăţ având direcţia de deplasare dinspre centrul comunei către zona denumită popular „Lupăşteni”. Conducătorul autoutilitarei a mărit viteza de deplasare şi a refuzat să oprească la semnalele de oprire efectuate, continuându-şi deplasarea către comuna Burla, iar la un moment dat a virat spre un cartier din comuna Volovăţ, după care a oprit maşina pe partea dreaptă a drumului. Şoferul a coborât din autoutilitară şi a încercat să pătrundă într-o curte, fiind însă prins, imobilizat şi condus la autospeciala de poliţie în vederea legitimării şi stabilirii situaţiei de fapt. Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat de 30 ani din comuna Burla acesta aflându-se singur în autoutilitară. Șoferul a fost condus la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 30 de ani, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, pentru neoprirea la semnalul regulamentar efectuat de către lucrătorii de poliție.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută de art. 335 alin. (1) din Codul penal, cauza urmând a fi soluționată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava