Concert pascal
MOPAN Suceava

Viitorul Liteni s-a impus pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, cu scorul de 2-1, în manșa secundă a barajului de accedere în Liga a III-a, la sfâșitul săptămânii precedente. Victoria a fost insuficientă însă ca soarta promovării să se schimbe, în condițiile în care trupa condusa de Demis Maranda și Cătălin Holca fusese surclasată în meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 1-4.
Chiar dacă erau mai mult cu gândul la petrecerea de după joc, nemțenii au deschis scorul în minutul 2, când Apreutesei l-a învins pe Bicleanu cu un șut în vinclu la colțul scurt. Fără să aibă nimic de pierdut, campioana județului Suceava a restabilit egalitatea la jumătatea primei reprize, prin Duțică, care a finalizat cu gol o lovitură de colț. În ciuda faptului că a rămas cu un om în minus, după ce Apostol a fost eliminat pentru două galbene, Viitorul a trecut în avantaj în minutul 66, când Bijec a înscris cu capul după un corner.
“Dacă nu luam acele două goluri în prelungirile meciului tur, cu siguranță altele erau șansele noastre de promovare. Am dominat manșa retur, puteam să mai marcăm chiar și în zece oameni, dar am ratat cîteva ocazii incredibile pe final”, a precizat Demis Maranda.
Viitorul Liteni a început în următoarea formulă de joc: Bicleanu – Solcan, P. Răzlog, Velescu, D. Cristescu, Duțică, Ov. Bosancu, R. Tomescu, Maftei, Apostol, Bijec. Au mai intrat: Gliga și Netea.
Pe lângă Ozana Târgu Neamț, din zona Moldovei au mai promovat în Liga a III-a în urma barajului CSM Bacău, Hușana Huși și “U” Dunărea de Jos Galați. Jucătorii de la Viitorul Liteni au intrat în vacanță până la sfârșitul lunii iulie, când vor debuta în faza națională a Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava