Concert pascal
MOPAN Suceava

Lora și Ionuț Ghenu au făcut parte din primul batalion de concurenți atuncat în aventura „Asia Express”, show-ul etalon de la Antena 1. Deși au trecut doi ani de la difuzarea primului sezon, solista rememorează și acum, cu precizie, momentele dificile prin care a trecut. Din fericire, și-a reglat conturile cu colegii de breaslă, care au bârfit-o la interviuri, însă gustul amar a rămas. Vedeta a făcut recent dezvăluiri despre culisele celei mai urmărite emisiuni TV din România, potrivit click.ro.

  • Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express
  • Și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real.
  • Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.
  • Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dezvaluirile-despre-asia-express-continua-lora-m-usturat-experienta-aceea-sunt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava