Sala de atletism din Bacău a găzduit la finele săptămânii trecute ediția 2019 a Campionatelor Naționale pentru juniori III. Au participat la această competiţie sportivi de la toate cluburile de profil din țară. Concursul a fost unul de calibru înregistrându-se performanțe de excepție pentru cei mici.

Dintre sportivii suceveni prezenţi pe tabloul de concurs, o evoluţie foarte bună a avut Petru Robert Kore, de la CSM Dorna Vatra Dornei, care se anunţă un demn urmaş al deja titratului Dorin Andrei Rusu. Kore a reuşit să se impună clar în proba de 1500 de metri, devenind astfel campion naţional. O prestaţie remarcabilă a avut şi Ionela Claudia Costiuc, pregătită tot de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei. Ionela a terminat pe poziţia secundă cursa de 800 de metri, intrând în posesia medaliei de argint.

Clubul Sportiv Municipal Suceava a punctat la Naţionalele de juniori III prin săritorul în lungime Tudor Axinte, atletul antrenat de Silviu Casandra ocupând la final treapta a treia a podiumului de premiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava