Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

CSM Dorna Vatra Dornei s-a întors cu trei medalii de la Campionatul Naţional de semimaraton care s-a desfăşurat trecută la Craiova, pe o distanţă de peste 21 de kilometri. Gabriel Bulardă a cucerit argintul la categoria juniori, după ce a trecut linia de sosire cu timpul de o ora, 16 minute şi 39 de secunde, la două minute în urma primului clasat. Graţie rezultatului înregistrat de Gabriel Bulardă, dar şi a punctelor aduse de Grigore Iacob (locul 5) şi Alexandru Miron (locul 8), CSM Dorna Vatra Dornei a câştigat titlul national pe echipe la categoria juniori şi medalia de bronz la categoria tineret.

“Sunt foarte bucuros pentru aceste trei medalii. Înaintea competiţiei eram încrezător că putem cuceri titlul naţional cu echipa. Aş vrea să le mulţumesc celor care stau în spatele muncii noastre şi ne susţin: Primăria Municipiului Vatra Dornei şi firmei Romanel Vatra Dornei”, a declarat antrenorul atleţilor dorneni, Cristian Prâsneac.

La competiţia de la Craiova a fost prezent şi Cătălin Tocilă, sportivul pregătit de Toader Flămând la LPS Suceava ocupând locul 6 la categoria juniori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava