Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna octombrie este plină de premiere înfricoșătoare la Disney+ , la timp pentru Halloween: „Fiori”, „Casa Bântuită” și „Baubaul”, alături de o colecție extinsă de filme de familie și de groază.

În această toamnă, Disney+ invită publicul de toate vârstele să experimenteze o serie de filme, seriale și producții speciale de Halloween. Povești noi și captivante, clasice sau aventuri originale și stranii, pe Disney+ găsești producții pe gustul fiecărui membru al familiei.

Există o mulțime de seriale noi în preajma Halloween-ul, printre care serialul „Fiori” (Goosebumps), inspirat de cărțile bestseller ale lui R.L. Stine și filmul „Apendice” (Appendage), cu Emily Hampshire.

Printre filmele noi lansate în octombrie se numără „Baubaul” (The Boogeyman), bazat pe povestirea scurtă a celebrului autor de filme de groază Stephen King, și, direct din cinematograf, „Casa Bântuită” (Haunted Mansion), inspirat de clasica atracție din parcul de distracții.

Colecția de Halloween de pe Disney+ include două filme clasice care aniversează 30 de ani de când au fost lansate „Hocus Pocus” și „Coșmar înainte de Crăciun” (The Nightmare Before Christmas), precum și filmul „Orașul Halloween” (Halloweentown) – 25 ani de la lansare.

Filme noi, seriale și programe speciale

 „Apendice”  (Appendage) – Hannah (Hadley Robinson), o tânără creatoare de modă, pare în regulă la prima vedere, dar în secret se luptă cu o neîncredere în sine epuizantă. Curând, aceste sentimente ascunse încep să o îmbolnăvească pe Hannah din punct de vedere fizic și se transformă într-o tumoare feroce pe corpul ei: „Apendice”. Pe măsură ce sănătatea lui Hannah se deteriorează, „Apendicul” începe să-i alimenteze anxietatea – lipsa de talent la locul de muncă, relațiile tot mai proaste cu iubitul și cea mai bună prietenă, precum și lipsa de dragoste și de înțelegere a părinților ei. Ajunsă în punctul de a ceda, Hannah face o descoperire șocantă – mai descoperă alții ca ea.

„Fiori” (Goosebumps) – Inspirat din seria de cărți bestselleruri mondiale ale lui R.L. Stine, „Fiori” urmărește un grup de cinci liceeni care pornesc într-o călătorie întunecată și complicată pentru a investiga povestea tragică a unui adolescent pe nume Harold Biddle, dispărut cu trei decenii în urmă – descoperind în același timp secrete sumbre din trecutul părinților lor.

„Casa Bântuită” (Haunted Mansion) Inspirat de clasica atracție din parcul de distracții, filmul este despre o femeie și fiul ei care angajează o echipă ciudată de așa-ziși experți spirituali pentru a-i ajuta să-și elibereze casa de ocupanții supranaturali.

„Baubaul” (The Boogeyman) Sadie Harper, elevă de liceu, și sora ei mai mică, Sawyer, sunt răvășite de moartea recentă a mamei lor și nu primesc prea mult sprijin din partea tatălui lor, Will, un terapeut care se confruntă cu propria durere. Când un pacient disperat apare pe neașteptate la ei acasă în căutare de ajutor, acesta lasă în urmă o entitate supranaturală terifiantă care vânează familii și se hrănește cu suferința victimelor sale.

Producția Marvel „Noaptea vârcolacului în culori” (Werewolf by Night in Color) – Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos.

”Nimeni nu te va salva” o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

Favoritele familiei

Descendenții (Descendants) – Mal, Evie, Carlos și Jay, copiii personajelor negative Disney primesc șansa de a se reabilita la școala din Auradon.

Orașul Halloween” (Halloweentown) – Această comedie-aventură îi urmărește pe Marnie și pe frații ei mai mici în timp ce se întorc împreună cu bunica lor înstrăinată, o vrăjitoare bună (Debbie Reynolds), la casa ei unde vrăjitoarele, spiridușii, vampirii și alții asemenea duc o viață foarte normală.

Hocus Pocus” – Vă așteaptă un moment de neuitat atunci când trei vrăjitoare cu o sălbăticie ieșită din comun se întorc din Salemul secolului al XVII-lea, după ce sunt invocate din greșeală de niște farsori neștiutori!

Maleficent” – Angelina Jolie joacă în povestea nespusă a celui mai cunoscut personaj negativ Disney din clasicul Frumoasa din Pădurea Adormită. Condusă de setea de răzbunare, Maleficent aruncă un blestem asupra nou-născutului regelui, Aurora, doar pentru a descoperi că ea ar putea deține cheia păcii în ținut.

Muppets Haunted Mansion: Casa Terorii” – Marele Gonzo, faimosul temerar, acceptă cea mai mare provocare a vieții sale, petrecând noaptea în cel mai înfricoșător loc de pe Pământ – Casa Terorii. Împreună cu prietenul său Pepé, Regele Creveților, această comedie muzicală îi reunește pe Kermit și întreaga gașcă Muppets, care interpretează îndrăgitele fantome cu zâmbet sinistru din Conacul Bântuit în această aventură Muppets plină de vedete și înfricoșător de amuzantă.

Coșmarul dinaintea Crăciunului de Tim Burton” (Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas) – Plictisit de aceeași rutină veche de speriat și țipat, regele dovleac Jack Skellington tânjește să răspândească bucuria Crăciunului. Dar misiunea sa veselă îl pune în pericol pe Moș Crăciun și creează un coșmar pentru băiețeii și fetițele cuminți de pretutindeni!

Vrăjigemenele” (Twitches) – Fermecătoarea serie de cărți best-seller prinde viață în filmul original Disney Channel. Surorile gemene superstar Tia și Tamera Mowry joacă rolul unor vrăjitoare gemene care au fost separate la naștere. În ziua în care împlinesc 21 de ani, Alex (Tia) și Camryn (Tamera) se reîntâlnesc și descoperă că puterile lor neobișnuite își dublează puterea atunci când lucrează împreună.

Filme

După 28 de săptămâni” (28 Weeks Later) – Această continuare a filmului de groază original se desfășoară la șase luni după ce armata a declarat Marea Britanie în siguranță față de virusul turbării, dar în curând începe un nou coșmar terifiant.

Barbar” (Barbarian) – Ajunsă în Detroit pentru un interviu de angajare, o tânără își rezervă o casă de închiriat. Dar când ajunge noaptea târziu, descoperă că locuința a fost închiriată la dublu, iar un bărbat ciudat este deja cazat acolo. Împotriva intuiției sale, ea decide să-și petreacă seara, dar în curând descoperă că are mult mai multe motive de temut decât de un oaspete neașteptat.

Fresh” – o urmărește pe Noa, care îl întâlnește pe seducătorul Steve la o băcănie și – având în vedere frustrarea ei cu aplicațiile de dating – își încearcă norocul și îi dă numărul de telefon. După prima lor întâlnire, Noa este îndrăgostită și acceptă invitația lui Steve la o escapadă romantică de weekend, doar pentru a descoperi că noul ei iubit ascunde niște pofte neobișnuite.

Scapă cine poate” (Ready Or Not) – urmărește o tânără mireasă în timp ce se alătură familiei bogate și excentrice a noului ei soț într-o tradiție consacrată care se transformă într-un joc letal în care toată lumea luptă pentru supraviețuire.

Meniul” (The Menu) – Un tânăr cuplu (Anya Taylor-Joy și Nicholas Hoult) călătorește într-un restaurant exclusivist de pe o insulă, unde bucătarul (Ralph Fiennes) a pregătit un meniu scump și extravagant. Curând devine clar că oaspeților de la cină urmează să li se servească niște surprize șocante în această comedie neagră scrisă de Seth Reiss & Will Tracy și regizată de Mark Mylod.

Seriale

Buffy, spaima vampirilor” (Buffy the Vampire Slayer) – O majoretă de liceu, lipsită de interes, află că ea este „aleasa” – o vânătoare de vampiri care este singura speranță a omenirii (sau cel puțin a liceului ei).

Povestiri de groază americane” (American Horror Stories) Sezoanele 1 și 2 – Un serial de antologie săptămânal, adaptare după un alt serial, de la cei care au creat “Povestiri de groază americane”. Acesta prezintă câte o povestire de groază în fiecare episod.

American Horror Story” Sezoanele 1-11 – Un serial antologic de dramă horror, creat și produs de Ryan Murphy și Brad Falchuk.

Scream Queens” – este un serial antologic de comedie-horror cu genuri diferite, creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan și Dante Di Loreto. Primul episod se desfășoară în jurul unui campus universitar care este zguduit de o serie de crime.

The Walking Dead: Invazia zombi„- Acest serial urmărește un grup de supraviețuitori în timpul apocalipsei zombi. Uneori, conflictele interpersonale prezintă un pericol atât de mare încât unii ajung să fie dispuși să facă orice pentru a supraviețui.

Dosarele X” (The X-Files) – este legendarul serial dramatic despre agenți speciali ai FBI ce investighează cazuri numite „Dosarele X”, care implică fenomene paranormale sau inexplicabile.

Facebook@DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Linkedin: TheWaltDisneyCompanyCEE

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava