Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La Hollywood nu se mai îmbătrânește? Fie că au apelat la intervenții estetice sau că au câștigat la „loteria genetică”, aceste frumuseți sfidează timpul și demonstrează că vârsta e doar un număr, care nu le limitează în niciun fel, notează click.ro.

Demi Moore (60 de ani) se ține extrem de bine! Deși nu a recunoscut niciodată vreo intervenție estetică, de-a lungul carierei sale la Hollywood au existat numeroase zvonuri că a trecut prin mâna medicilor esteticieni. Cert este că Demi, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, continuă să arate la fel de bine ca în tinerețe. Recent, vedeta a întors toate privirile la Fashion Awards 2023, după ce a apărut pe covorul roșu într-o rochie argintie, cu un decolteu generos.

Michelle Pfeiffer (65 de ani) probabil a băut din fântâna tinereții și nu vrea să ne spună și nouă unde se află. Lăsând gluma la o parte, actrița din „Minți Periculoase” a rămas una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Cu părul ei blond și ochii de un albastru intens, Pfeiffer este o apariție oriunde se duce. Starul, care deține o avere de 250 de milioane de dolari, susține că este mulțumită cu felul în care arată. „Îmbătrânirea este un lucru care ni se întâmplă tuturor. Odată ce accepți acest lucru, ți se ia o povară de pe umeri”, a mărturisit ea, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/divele-fara-varsta-de-la-hollywood-arata-2315000.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava