Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul acesta, din cauza virusului ucigaş, Cristi Borcea (50 de ani) şi-a luat gândul de la vacanţele exotice. Îşi petrece vara pe Litoral, în Olimp, alături de şase dintre cei nouă copii ai săi, şi de prima şi de actuala nevastă, Mihaela (50 de ani), respectiv Valentina Pelinel (40 de ani). Fotoreporterii Click! l-au surprins pe milionar la plajă, alături de doamnele care îi poartă numele. El a stat cu Valentina, iar Mihaelei i-a ținut companie iubitul Sorin Rap.

E clar că Borcea ştie foarte bine să managerieze toate femeile din viaţa lui, nu doar afacerile. Iată că ambele blondine lucrează cot la cot şi îşi dau interesul pentru profitul afacerilor. După cum se ştie, Mihaela se ocupă îndeaproape de afacerea de la Olimp, în timp ce Valentina se ocupă de aqua-park-urile din Bucureşti, Magic Summer Waves – Ştrand Moghioroş şi Magic Place din Crângaşi. ”Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea într-un interviu recent pentru Libertatea, conform Click!.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/doamnele-borcea-sunt-impreuna-si-la-plaja-si-afaceri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava