Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele executiv al organizaţiei municipale Suceava a PSD, medicul Tiberius Brădăţan, a explicat marţi într-o conferinţă de presă de ce consilierii social democraţi au votat împotriva alocării a 225.000 de lei de la bugetul local în vederea închirieirii instalaţiei de nocturnă pentru meciul Foresta-Steaua care se va disputa pe stadionul Areni în data de 27 octombrie de la ora 21.30 în şaisprezecimile Cupei României. Brădăţan a declarat că social democraţii nu se opun promovării sportului cu bani publici însă în cazul închirierii nocturnei au fost cel puţin două elemente care i-au determinat să voteze împotrivă şi anume suma prea mare de 50.000 de euro în condiţiile în care spre exemplu la Baia Mare închirierea a costat cu 10.000 de euro mai puţin şi o declaraţie anterioară a preşedintelui Clubului Foresta, Dorin Goian, potrivit căreia meciul s-ar putea juca după amiază de la ora 15.

«Un semn de întrebare a fost legat de oportunitatea demersului în condiţiile în care Dorin Goian, tot respectul pentru el şi pentru că a adus imagine Sucevei, spunea cu vocea lui că ar fi fost mai bine să se joace undeva în jurul orei 15 după amiază. Înţeleg că e vorba de un meci considerat meciul etapei şi că era important de televizat pe un post naţional dar eu cred că s-a ajuns aici dintr-un motiv. În 12 ani de zile de viziune managerială pentru Suceava nu s-a reuşit să avem un stadion nou promis în campanie sau măcar actualul stadion renovat şi dotat cu nocturnă. Bugetul pentru fotbal este undeva la 1,3 milioane de lei iar noi dăm 225.000 de lei pentru două ore de nocturnă. Nu vreau sub nici o formă să fim percepuţi că ne opunem sportului. Vreau să avem o viziune pentru sportul sucevean », a spus Brădăţan. Tiberius Brădăţan a mai spus că aleşilor PSD le pasă de modul în care este cheltuit banul public şi că banii pentru închirierea nocturnei puteau fi folosiţi în scopuri sociale sau pentru achiziţionarea unui pian profesionist necesar unor spectacole de calitate.

Doctorul Brădăţan explică de ce consilierii PSD au votat împotriva închirierii nocturnei pentru meciul Foresta-Steaua, 6.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (4 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava