Concert pascal
MOPAN Suceava

În ședința Consiliului Federal din data de 19 Octombrie 2021 au fost aprobate propunerile Comisiei tehnice a FRA cu atleții incluși în programul B.O.P.J. (Burse olimpice pentru juniori- Lotul Olimpic de Juniori) pentru anul 2022.

În urma rezultatelor obtinute în anul 2021 au fost propuși și sportivii Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, club sprijinit de Primaria și Consiliul Local Vatra-Dornei , pregătiți de antrenorul clubului – sectia atletism Prâsneac Cristian.

Pe lânga sportivii dorneni în lotul Olimpic de Juniori a întrat și antrenorul acestora Prâsneac Cristian.

Bursa Olimpică înseamna finațarea de COSR , 270 de zile x 55 lei pe zi masa per sportiv, un cantomanent de 15 zile în luna aprilie și un cantomanent de 15 zile în luna septembrie în Complexul Centrul Olimpic Român Sydney în localitatea Izvorani .

Antrenorul vă fi renumerat de COSR cu 1000 lei pe luna x 12 luni.

Antrenorul Prâsneac Cristian a declarat. ”Sunt încântat de propunerea celor din comisia Tehnică a Federație Române de Atletism ca sportivii mei , înclușiv eu de a intra în Lotul Olimpic de Juniori , prin acestă finanțare. Sportivii mei trebuie să fie foarte serioși în pregătire pentru competițile din 2022 , Festivalul Olimpic Tineretului European din Banska -Bystrica -Slovacia și Campionatul European de Juniori 2 Jerusalim –Israel”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava