Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi tineri suceveni de 17 și 18 ani au comis în doar câteva luni peste zece  infracţiuni, respectiv furt de auto, conducere fără permis, distrugere sau furt.
Într-un comunicat de presă al Poliției Suceava se amintește că printr-o ordonanţă din data de 14 decembrie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus faţă de un tânăr de 18 ani, din orașul Cajvana şi un minor de 17 ani, din orașul Solca, măsura preventivă a controlului judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”, „violare de domiciliu” şi „distrugere”, fiind luaţi în supraveghere. Ulterior, la data de 16 ianuarie 2017, Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Suceava a înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi sesizări motivate pentru înlocuirea acestei măsuri cu una privativă de libertate, având în vedere faptul că printr-o ordonanţă din data de 13 ianuarie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a pus în mişcare faţă de aceştia acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi „furt în scop de folosinţă”.
Având în vedere toate aceste infracțiuni, Judecătoria Rădăuţi a emis zilele trecute faţă de cei doi tineri mandatele de arestare preventivă, dispunând arestarea preventivă pentru o perioada de 30 zile de la data încarcerării.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare şi Compartimentului Urmăriţi, minorul de 17 ani a fost identificat şi depus în arestul I.P.J. Suceava în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie 2017.
Tânărul de 18 ani din Cajvana a încercat să se sustragă punerii în executare a mandatului, motiv pentru care tot vineri, faţă de acesta s-au dispus măsuri pentru darea sa în urmărire la nivel naţional.
Tânărul a fost identificat însă în aceeași zi, după ce polițiștii din cadrul Secției de poliție Burdujeni au efectuat verificări și controale în zona de competență, respectiv  str. Calea Unirii și  în zona canalelor de termoficare din imediata apropiere a Complexului Comercial Bazar. În urma acestor verificări,  tânărul a fost identificat și condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni în vederea luării măsurilor legale.
Cel în cauză a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi depus în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava