Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportul sucevean este în doliu după ce profesorul Victor Pancu, o figură emblematică a voleiului sucevean, s-a stins din viață, în cursul la vârsta de 74 de ani. Fostul mare jucător și antrenor al echipei de volei masculin a Clubului Sportiv Municipal Suceava se confrunta cu probleme grave de sănătate după accidentul vascular suferit în luna septembrie a anului 2022, produs în timp ce se afla în trafic, la volanul autoturismului propriu.

Născut în decembrie 1949 la Botoșani, Victor Pancu fost profesor de educație fizică, jucător și antrenor la de volei la Clubul Sportiv Școlar, Liceul cu Program Sportiv și CSM Suceava, precum și președinte al Asociației Județene de Volei Suceava.

La echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava Victor Pancu a activat ca jucător și antrenor timp de 48 de ani. Cele mai bune rezultate au fost locul 5 în prima ligă și locul 4 în Cupa României, performanțe reușite la finalul sezonului 1983.

Au fost zile frumoase petrecute împreună cu un om deosebit. Nu știu dacă pot să respect memoria unui profesor. Voi încerca doar pentru Victor Pancu, ceva ieșit din comun.

Sper ca Dumnezeu să-l aibă la dreapta sa!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava