Concert pascal
MOPAN Suceava

Dolph Lundgren nu a plănuit niciodată să-și contureze o imagine de bătăuș în filme de acțiune.

Faimosul actor, în vârstă de 58 de ani, cunoscut pentru interpretarea unor personaje precum boxerul rus Ivan Drago, în  ‘Roky IV’ sau Gunner Jensen, în ‘The Expendables’, a mărturisit într-un interviu recent că ar vrea să joace și în comedii. În prim pas în acest sens este rolul pe care l-a primit în filmul de comedie ‘Kindergarten Cop 2’. În peliculă, Dolph va intra în pielea unui agent FBI sub acoperire.

„Este amuzant, pentru că nu mi-am propus niciodată să fiu așa.”, a spus starul pentru Entertainment Weekly, când a fost întrebat dacă și-a ales filmele în care să joace pentru a-și crea o reputație. „Am fost campion la karate. Când am intrat în industrie, am crezut că actoria este ceva interesant, ceva ce nu am mai făcut. Bineînțeles, am sfârșit prin a face 50 de filme de acțiune, cu rol de bătăuș care împușca pe oricine îi apărea în cale.”

În ‚Kindergarten Cop 2’, Lundgren joacă alături de comediantul Bill Bellamy, care, spune el, l-a ajutat să înțeleagă cât de multe îți poate oferi și acest gen de filme, în timp ce regizorul Don Michael Paul i-a lăsat libertatea de a se distra cât de mult la filmări. Actorul a mai jucat în două comedii, ‚Small Apartments’ și ‚Hail, Caesar!’, iar acum a realizat că are talent și pentru a interpreta personaje amuzante.

Dolph Lundgren a mai spus, potrivit ContactMusic, că este pregătit pentru a juca și în alte filme decât cele de acțiune, pentru că: „Dacă ai jucat în ‚The Expendables’, atunci nu mai poți face un alt film de acțiune mai tare că ăsta, astfel te poți axa pe altceva.”

Dolph Lundgren ar vrea să lase rolurile de bătăuș în favoarea celor din comedii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava