Concert pascal
MOPAN Suceava

Vestea că Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari pentru Ucraina a devenit virală în ultima săptămână, însă potrivit organizației care gestionează fondurile, această informație este una falsă, notează click.ro.

În ciuda faptului că donația lui Leonardo DiCaprio în valoare de 10 milioane de dolari a fost distribuită pe scară largă pe rețelele de socializare, Fondul Internațional Visegrad, care se ocupă de gestionarea donațiilor, a spus că nu are nicio înregistrare a vreunei donații din partea actorului.

„Nu știm și nici nu avem informații despre donarea de către Leonardo DiCaprio a 10 milioane de dolari Ucrainei. Fondul Internațional Visegrad nu a anunțat această informație”, a declarat Lucia Becová, purtătorul de cuvânt al organizației, pentru Insider, potrivit sursei citate.

Totuși, o sursă apropiată lui DiCaprio a declarat pentru Insider că actorul a făcut mai multe donații către organizații umanitare legate de Ucraina, însă cifra de 10 milioane de dolari nu este exactă, susține sursa.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/donatia-lui-di-caprio-pentru-ucraina-e-o-farsa-or-412798.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava