MOPAN Suceava

Comitetul Sportiv şi Olimpic Român a prezentat lista sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, ale căror întreceri vor avea loc în perioada 7-23 februarie. Printre cei 24 de sportivi români calificaţi la competiţia din Rusia se numără şi Dorin Velicu (27 ani), sportivul legitimat în prezent la Clubul Sporturilor de Iarna din Vatra Dornei, el urmând să concureze în proba de skeleton.

Octavian Pungovschi, directorul CSI Vatra Dornei, consideră că prezenţa lui Dorin Velicu la o competiţie de o asemenea anvergură este un lucru important pentru imaginea judeţului Suceava şi speră la un rezultat cât mai bun al sportivului dornean pe pista de la Soci.

“Prezenţa lui Dorin Velicu la Jocurile Olimpice reprezintă foarte mult pentru el ca sportiv, pentru noi ca şi club, dar şi pentru imaginea judeţului Suceava în general. E competiţia supremă a sporturilor de iarnă şi ştiu că şi-a dorit foarte mult să ajungă acolo, mai ales că, la 27 de ani, este oarecum pe final de carieră. Sper să obţină un rezultat cât mai bun, să nu se facă de ruşine. El a câştigat cam tot ce s-a putut câştiga pe plan naţional, unde este multiplu campion încă de la juniori, însă va fi foarte greu să se apropie de podiumul de premiere la o competiţie de o asemenea anvergură cum este Olimpiada, acolo unde vor participa cei mai buni sportivi din lume”, a spus Octavian Pungovschi.

La ultima ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă, Vancouver 2010, România a avut 28 de sportivi, printre care şi Petrică Hogiu, legitimat pe atunci la CSI Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava