Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Atletul dornean Andrei Dorin Rusu s-a clasat pe locul al Doilea la Campionatul Balcanic de cros. Competiția a avut loc sâmbătă, 18 noiembrie, în localitatea Canakkale din Turcia. La finalul concursului, în proba de juniori 1,  6 kilometri, dorneanul Andrei Dorin Rusu a sosit pe locul 2 la individual. Atletul Dornean a ocupat locul doi și cu reprezentativa României, din care au mai făcut parte Garcea Adrian de la C.S.Panduri Tirgu Jiu, locul 3 la individual, Herman Gabriel Peter de la CSS Medias, locul 9 individual, și Miclos Rares, de la CAM Sighisoara.
După acest rezultat, echipa României s-a calificat la Campionatul European de cros, care va avea loc în localitatea Samorin, din Slovacia, pe 10 decembrie.
La finalul competiției, antrenorul Cristian Prâsneac, a declarat că „Andrei Dorin Rusu a pierdut primul loc la mai puțin de o secundă. Cred că acest lucru s-a întâmplat din cauza condițiilor meteorologice, având în vedere că a plouat mult timp de 24 de ore înaintea cursei, iar traseul a fost unul de forță. Cred ca la Campionatul European de cros sportivul dornean va obține o medalie la individual. As vrea sa mulțumesc pentru aceste medalii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximorom Vatra-Dornei, Romanel, dar si Primăriei Vatra-Dornei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava